Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2014 00:33 - Измамата с "Кризата в Украйна"
Автор: kbalenciaga Категория: Политика   
Прочетен: 2058 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 19.03.2014 00:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Първо и много важно, Янукович и управляващите около него 2 години са обяснявали на украинците колко е добре да бъдат приети в Европейския съюз.
И изведнъж рязък завой...?! 
После когато е имало едва 500 протестиращи на Майдана срещу тях са използвали неправомерно сила против всякаква логика?! 
Така настройват много хора срещу Янукович.
После ги оставят да окупират Майдана, да се обучават там. "Десния сектор" да набере голяма власт и сила. Коктейли "Молотов", Катапулт, военно обучение на "протестиращите"...
Това става  само с МНОГО, МНОГО ПАРИ!
Но никой не пита КОЙ ги е давал, и продължава да ги дава тези пари???
 А властта и "Беркут" през това време "Спят"?!
И най фрапиращото в тази голяма Измама- снайперистите!
Тези снайперисти които са убили много хора се оказва, че са убивали както от протестиращите, така и от полицаите/Беркут?!
И са били с жълти ленти на ръцете.
После същите, такива с жълти ленти на ръцете масово влизат в щаба на протестиращите и си казват, че са от "Десен сектор"!!!
Но за всички убити от тях обвиниха бившата власт и Янукович?!
Всичко това се потулва, Запада и новата власт забраняват каквото и да е разследване...
И всичко това се забравя... 



ПП. Но тук изникват и много въпроси.
Защо Беркут са толкова пасивни?
Защо Янукович предприема такива неадекватни мерки?

Според мен всичко това е един ФАРС дълго подготвян предварително!
Но Фарс в който участват от  една страна такива като "Десния сектор", Опозицията, но от друга в този Фарс участват и Янукович, и Беркут, и "бившата" полиция!!!
Това извинение на Майдана на частите от Беркут беше тотална гротеска.
Със сигурност и те ще имат полза от новите промени...
И накрая, не ви ли се струва, че този филм вече сме го гледали в Бъллгария през последните години???

За една нощ много политици в Украйна от предишната власт,  вече са от "Новите" сегашни политици.
Бившите от Беркут- като мутрите в България.
Днес в България управляват олигарси. А в Украйна още от първия ден важни постове в управлението са дадени...на олигарси милионери и милиардери!

МВФ влиза в затъналата в криза Украйна!
"Дежа вю"

Защо се прави всичко това?
Защо е платено на Десния сектор?
Отговор:
А защо според вас САЩ/Запада преди много време създадоха, обучиха, платиха и продължават да плащат на такива като "Алкайда"?!
"Дежа вю", "Разделяй и владей"

Какво следва, кой има полза от всичко това?
 Насаждане на етническа омраза в много хора...

А както и преди съм писал, кое е най ценното в една държава-ХОРАТА!
 А от какво имат нужда такива държави пиявици като Англия, Франция, Германия след масовото преселение при тях на чернокожи араби, африканци, турци, пакистанци...
Сещате ли се защо се случва всичко това в многомилионна Украйна? 
 И след тази криза какво ги чака голяма част от украинците?
Да берат ягоди в Англия, да мият чинии във Франция, и да чистят тоалетни в Германия...
Споменах ли по горе..."Дежа вю"....


Тагове:   криза,   Украйна,   САЩ,   Русия,   измама,   Запада,


Гласувай:
6



1. olivie - 9.5 от 10 точки /почти в центъра/ Браво за анализа.
19.03.2014 10:40
Има още няколко аспекта - многопластова цел. 1. Да се даде възможност за диверсификация на капиталите на посветените, 2. ограбване на националните олигарси, станали излишни, 3.ликвидация вкл. физическа на обучените убийци и частните армии, без значение колко цивилни ще отнесе това. 4. Рестарт на златния стандарт и оттегляне на САЩ от доминиращия им статут. 5. Непреодолима финансова криза и за ЕС и неговото разпадане /Вижте какво пишат Носовски и Фоменко за истинската история и договора м/у Османската империя и Русия за действия в Европа по време на чума/ "Радостното" в случая е, че олигарсите също ще пострадат, просто защото няма начин да ни предадат, за да се спасят както са свикнали и най - вече, че хората вече не вярват на никой който иска да ги хвърли в братоубийствена война в името на фалшиви политики и ценности. Или както е казала и Ванга - след няколко месеца изпитания идват светли дни за Украйна /разбирай хората на Украйна/ Мога и да продължа с предсказанията от свое име, но мисля, че всеки сам може да ги направи, ако продължи логическите линии на писаното по- горе. Вероятно и кралицата ще посъветва призидента на всицки българи да обърне доларите си в рубли и да си избере друга офшорна зона.
цитирай
2. kbalenciaga - olivie,
19.03.2014 12:52
"1. Да се даде възможност за диверсификация на капиталите на посветените"
Те капиталите им се преплитат и сега...

"2. ограбване на националните олигарси, станали излишни"
Как ще ги ограбват като веднага новата власт им дава ключови ръководни постове?
Освен ако не пишеш само за тези олигарси, които не са удобни на новата власт.

"3.ликвидация вкл. физическа на обучените убийци и частните армии, без значение колко цивилни ще отнесе това"
Според мен е точно обратното. Обучили са и са създали нови убийци, като тези които са стреляли както срещу полицията/Беркут, така и срещу протестиращите.
Като им плащат за което.
Вероятно им е и заповядано да убиват само хора, които не са в схемата.
Сега като се замисля, тези щурмоваци убийци от "Десен сектор" много добре са знаели предварително какво ще се случи. И за това така настървено са се включили в събитията(без много много страх), като така увличат в този Фарс и обикновени хора, които изобщо не знаят за какво става на въпрос.
По същия начин както Костов и СДС лидерите навремето увлякоха хората да протестират пред Партийния дом...
А в последствие се оказа че и Иван Костов, и останалите управляващи от СДС са марионетки, слуги на Червените български олигарси!
И са участвали в Цирка за ограбването и съсипването на България заедно с "големите им врагове" от БСП!

Според мен много лоши години ги очакват обикновените украинци.
Влизат в една спирала - Икономическа криза, МВФ, убийци Бандеровци и подобни...
Спирала от която нищо добро не ги чака...
цитирай
3. olivie - kbalenciaga ,
19.03.2014 14:59
не ми се спори. Само за това дадох оценка 9.5 от 10. Не че имам право да оценявам, а само заради различията в изводите ни. Позволи ми да изясня какво имам предвид - І-о крахът на долара и изгревът на БРИКС е все по - очевиден, след изтичане на 100-годишният договор с ФЕД през декември 2012г. Оттогава САЩ е постоянно пред дефолт. Особено като се оказа, че и германското злато вече го няма. Сега този, който е иззел златните резерви ще ликвидира виртуалните и книжни пари и ще вземе цялата власт над световната икономика. И той е по- вероятно да е свързан с Русия, отколкото със САЩ. А за какъв чеп ще му бъдат необходими тогава олигарси без злато и икономическа власт, особено неподкрепени от нов обществен договор? По - нататъшното развитие пък е свързано с намаляване на контрола в/у масите /ако се поизбият поне малко преди това, още по- добре/ Съкращаването на репресивните полицейски сили е възможно само ако се редуцира броят на тези които са създадени да пазят /а именно олигарсите и родовете им/ Логичният извод от това е, че не всички трябва да бъдат посветени. В противен случай индианците, както е тръгнало ще станат 10 пъти по- малко от вождовете /сега у нас са 4 пъти/ Не ми давай примери с нашия преход - един ден ще го видиш в съвсем друга светлина. Радостното в събитията на Майдана е, че въпреки 108-те убити от снайперисти, хората не озверяха и не почнаха да се избиват, така както би било преди 20 години /в началото на "прехода"/ Сега тези които стояха зад тази провокация са в цайтнот - ако почнат да помагат финансово само ще си ускорят дефолта. А това би било да се налива вода в каца без дъно. Мераклиите за власт сами ще абдикират, ще видиш. Само че са си отрязали оперативната свобода за диверсификация на капиталите. И ако украинците не искат нов голодомор, вкл. който им предлагат с членство в ЕС, то би трябвало да ги издухат преди това. /това пък е техният цайтнот/ Но ако имаш долари, те съветвам да ги обърнеш в злато, ако в рубли съвестта ти не позволява. Със здраве
цитирай
4. kostadin - Че нас вече 25 години ни приказват ...
15.04.2014 19:03
Че нас вече 25 години ни приказват колко е добре да сме в ЕС,колко е добре като избягахме от соца и вършавският договор ,а сега даже и армия си нямаме ,но сме си дали летища на САЩ и то безплатно .Също като при комунизма , демократите ни учеха ,че безплатен обяд нямало Има, има
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kbalenciaga
Категория: Политика
Прочетен: 120406
Постинги: 56
Коментари: 123
Гласове: 252
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930