Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2016 08:33 - Показно как действат Платените дезинформатори
Автор: kbalenciaga Категория: Политика   
Прочетен: 1679 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 07.02.2016 08:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Тук ще видите как ЗАЕДНО действат платените дезинформатори, едните играещи на проруско настроени,  другите играещи като прозападно настроени.

Платения дезинформатор planinitenabulgaria пуска на много места в блог.бг следния пост, като копи от думи на кушел: 

"Не одобрявам мазохизма. Удрям и убивам. Никакви дискусии с олигофрени. Един светкавичен между веждите е най-добрия аргумент срещу подобни недоразумения. Тренирай!
Всеки, който каже лоша дума за Русия , Путин или комунизъмът, и смята, че трябва да сме независима държава, а не част от Русия, трябва да бъде публично линчуван.
Аз лично ще убия тия изроди."
Което е ИЗМАМА!

В действителност Платения дезинформатор
 kuschel е писал само следното:
"
Не одобрявам мазохизма. Удрям и убивам. Никакви дискусии с олигофрени. Един светкавичен между веждите е най-добрия аргумент срещу подобни недоразумения. Тренирай!"
И това в отговор на друг пост.

А добавката:
"
Всеки, който каже лоша дума за Русия , Путин или комунизъмът, и смята, че трябва да сме независима държава, а не част от Русия, трябва да бъде публично линчуван.
Аз лично ще убия тия изроди."
Е написана от фалшив профил, имитиращ кушел. Който явно е създаден и след това изтрит от модератор като тутанкамон661, който днес се подвизава с никове като алибаба4 и подобни!

И тук идва най-интересното.
Кушел не реагира на всичко това по никакъв начин, не пише опровержение, че добавените изречения не са писани от него???

Ето ви 100% доказателство за това, как ЗАЕДНО играещите в Цирка на Олигархията платени дезинформатори, едните като проруско настроени, другите като про западно настроени ви ДЕЗИНФОРМИРАТ, МАНИПУЛИРАТ И НАСТРОЙВАТ ЕДНИ СРЕЩУ ДРУГИ!!!
 


 



Гласувай:
4



1. tttttaaaaa - добре де
07.02.2016 09:16
как може да ми накриви шапката някакъв истеричен брътвеж на някой си кукал.
И ти откъде знаеш всичко това, щом самият кукъл не го е видял. Значи ти си трола
цитирай
2. 1997 - Интересна, трудно доказуема хипотеза
07.02.2016 10:53
Колко време бе нужно на zahariada да съобщи за zahariaba? Не може да се каже дали се е държал великодушно- пренебрежително, дали не е забелязвал или е било маскарад за създаване на конфликт.
Изпратих л.с. до kuschel с молба да коментира. Мисля, че това може да проясни нещата.
цитирай
3. olivie - ние с "кушел" имахме разговор за неговата идентичност
07.02.2016 14:28
от който аз и до сега не съм убеден, че имало 2 вида - кушел и куш1, а те били едно и също. Само дето първия го стягала шапката, а втория бил настроен лирично и бил признат от първия за негово второ аз. Дори и това да е вярно, от истинския Куш няма и помен. За това и уж изтриха постингите в блога му. Ако си спомняте постовете му, то няма как да не видите, че този е измамник. Не е достатъчно да размахваш юмруци между очите и т.н. Старият Кушел проявяваше агресивност единствено спрямо американците, не се е обявявал за защитник на Русия и т.н. НО ЯКО ГИ КЪЛНЕШЕ ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ. КОЕТО ПРАВИ СЕГАШНИЯТ ВЪСТАНОВЕН, СЛЕД ИЗТРИВАНЕТО НИК ПРОСТО БЛЕДО ПОДОБИЕ НА ОРИГИНАЛА С НЕИЗВЕСТНА ЦЕЛ. /ЗАЩО НЕ И ПРОВОКАТИВНА?/ А истинския въпрос е хамериканците от клетвите ли ги е страх, или от всичко свързано с Русия, че да ппровокират на тая тема?
ПП Аз и на sahariada помогнах да разбере играта с ника му който палето с жълто около устата, изживяващ се като мЪдератор, провежда от скука и като демонстрация колко е могъщ да прави каквото си иска с 1-ва страница. Всъщност това е индивид, който може да много печен в творенето на софтуер, но по история и политически науки е пълно ЗЕРО. но ЕСТЕСТВЕНО НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО МЕЧТАЕ ДА БЪДЕ ЗАБЕЛЯЗАН И СТИМУЛИРАН от калташки организации като Америка за България, Отворено общество и т.н. С това, че го изобличихме обаче вероятно ще си навлечем омразата му, която той не веднаж е изразявал в коментарии по повод на пейснати от мен постинги, като има наглостта да СЪДИ от върха на своята некомпетентност. Поздрави на всички.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kbalenciaga
Категория: Политика
Прочетен: 120562
Постинги: 56
Коментари: 123
Гласове: 252
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930